SEO Aardappelbewaring Header

Aardappelbewaring

  • Langer vers
  • Besparen op kosten
  • Duurzaam bewaren

Kwaliteit van uw aardappelen verbeteren én geld besparen

Wilt u de kwaliteit van uw aardappelen verbeteren én geld besparen met aardappelbewaring? Dan kiest u voor de duurzame koeloplossingen van Equans. Elke koeloplossing wordt geleverd op maat, waarbij de best mogelijke kwaliteit van uw aardappelen centraal staat.

Houd uw aardappelen langer vers met innovatieve aardappelbewaring

Hoe langer u uw aardappelen vers houdt, des te meer tijd heeft u als teler om het juiste moment te kiezen om uw producten te verkopen. Effectieve aardappelbewaring door middel van natuurlijke koeling zorgt ervoor dat u uw aardappels aanzienlijk langer vers houdt. Hoe dit kan? Het systeem past zich automatisch aan de temperatuur en luchtvochtigheid aan, zodat uw aardappelen altijd op een constante temperatuur bewaard worden. Tegelijkertijd duurzaam ondernemen? Elke koel- of vriesinstallatie voor aardappelbewaring die wij leveren werkt met natuurlijke koudemiddelen, zodat het milieu minimaal belast wordt.

Ervaar direct de voordelen van aardappelbewaring op maat

Wilt u uw geteelde aardappelen langer vers houden? Het beste moment kiezen om uw aardappels te verkopen? En besparen op uw energierekening? Neem dan direct contact met ons op voor een efficiënte aardappelbewaring door middel van innovatieve technieken. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)88 484 40 00. Nog niet overtuigd? Neem dan een kijkje bij onze referenties. Hier vindt u een overzicht van reeds succesvol gerealiseerde projecten.

Wilt u meer informatie