SEO Pootaardappelen Bewaren Header

Pootaardappelen bewaren

  • Verdubbel de bewaartijd
  • Besparen op kosten
  • Duurzaam bewaren

Pootaardappelen bewaren met een langere bewaartermijn

Pootaardappelen bewaren met een langere bewaartermijn, terwijl u energie bespaart. Dat is wat u krijgt met een op maat gemaakte koelinstallatie van Equans. Onze installaties werken namelijk met natuurlijke koudemiddelen, waardoor de koelinstallatie erg duurzaam is.

Realiseer maximale winst door effectief pootaardappelen te bewaren

Voor elke teler is het van belang om pootaardappelen zo lang mogelijk te kunnen bewaren. Hoe langer u de aardappelen bewaart, des te makkelijker u het beste verhandelmoment kunt kiezen voor maximale winst. Met een op maat gemaakte koelinstallatie van Equans verdubbelt u de periode dat u pootaardappelen kunt bewaren. Hoe dit kan? De koelinstallatie past automatisch de temperatuur aan.

Bewaar uw pootaardappelen langer, op een duurzame manier

U wilt als ondernemer zoveel mogelijk rendement behalen uit het produceren van aardappelen, maar u wilt ook duurzaam ondernemen. Ook dan kiest u voor onze oplossingen voor het bewaren van pootaardappelen. Onze koelinstallaties maken gebruik van natuurlijke koudemiddelen, waardoor u bespaart op stroom- en aardgasverbruik.

Ontdek de mogelijkheden voor het bewaren van uw pootaardappelen

Wilt u ook besparen op uw energierekening en tegelijkertijd een maximale winst genereren door het effectief bewaren van pootaardappelen? Kies voor onze bewaaroplossingen. Wilt u meer informatie ontvangen of direct een afspraak inplannen? Bel dan direct naar +31 (0)88 484 40 00.

Wilt u meer informatie?