SEO Restwarmte Industrie Header

Restwarmte industrie

  • Volledig op maat
  • Besparen op kosten
  • Verminder de CO2-uitstoot

Bespaar op uw energierekening en stoot minder CO2 uit

De restwarmte die vrijkomt als u koelt en vriest in de industrie benut u optimaal met een oplossing op maat van Equans. Hierdoor bespaart u op uw energierekening en stoot u minder CO2 uit wat u verschillende fiscale voordelen oplevert.

Maak optimaal gebruik van de restwarmte van koelinstallaties in de industrie

Bij koel- en vriesinstallaties in de industrie komt restwarmte vrij. Deze is optimaal te benutten voor allerlei processen in uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan de vloerverwarming en het verwarmen van schoonmaakwater. Maar ook aan het verwarmen van onderdelen van uw productieproces, zoals tijdens de productie van kaas. Hierdoor verlaagt u uw stroom- en gasverbruik, stoot u minder CO2 uit. Dit is, naast gunstig voor uw energierekening, maar u bent direct maatschappelijk verantwoord aan het ondernemen.

Ontvang meer informatie over het optimaal benutten van restwarmte

Als levensmiddelenproducent wilt u met het oog op uw eigen concurrentiepositie in de industrie, weten hoeveel het hergebruiken van restwarmte oplevert. Neem dan contact op met Equans. In een persoonlijk gesprek bespreekt een van onze specialisten de verschillende mogelijkheden waarmee u optimaal gebruik kunt maken van uw restwarmte. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)88 484 40 00. Wilt u een impressie van onze reeds gerealiseerde projecten? Kijk dan bij onze referenties.

Kennisdocument aanvragen

Wilt u meer weten over hoe nieuwe maatwerkoplossingen in restwarmtebenutting en warmteopwekking kunnen leiden tot sterke vermindering van energieverbruik, kosten en CO2-uitstoot?

Vraag direct aan
Kennisdocument Warmteterugwinning Cover

Wilt u meer informatie

Vroom, Jos B
Jos Vroom
Warmteterugwinning | Voedselverwerking