SEO Terugv. Industr. Warmtep. Header

Terugverdientijd industriële warmtepomp

  • Volledig op maat
  • Besparen op kosten
  • Duurzaam ondernemen

De terugverdientijd op elke industriële warmtepomp van Equans is zo kort mogelijk

De terugverdientijd op elke industriële warmtepomp van Equans is zo kort mogelijk omdat u direct begint met besparen op uw energierekening. In onze eigen onderzoeksfaciliteit zijn wij continu op zoek naar de beste manier om onze warmtepomp te verbeteren, zodat u deze in een mum van tijd heeft terugverdiend.

De terugverdientijd van een industriële warmtepomp hangt af van verschillende factoren

Elke onderneming is anders. Hierdoor is niet direct een terugverdientijd te benoemen voor uw industriële warmtepomp. We kunnen u wel een indicatie geven op basis van reeds gerealiseerde projecten. Bij Unilever hebben wij bijvoorbeeld een terugverdientijd van de industriële warmtepomp van slechts 3 jaar gerealiseerd. Hierbij is de stoomketel vervangen door een warmtepomp, waardoor zij hebben bespaard op de energiekosten én duurzamer zijn gaan produceren.

Wij vertellen u graag meer over de terugverdientijd

Voorbeelden zijn leuk, maar u wilt uiteraard weten wat het u oplevert. Neem daarom direct contact op met Equans. In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over de verschillende mogelijkheden en geven wij op basis van uw productieproces een inschatting over de terugverdientijd van een industriële warmtepomp. U neemt direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0)88 484 40 00. Een van onze specialisten staat u graag te woord.

Kennisdocument aanvragen

Wilt u meer weten over hoe nieuwe maatwerkoplossingen in restwarmtebenutting en warmteopwekking kunnen leiden tot sterke vermindering van energieverbruik, kosten en CO2-uitstoot?

Vraag direct aan
Kennisdocument Warmteterugwinning Cover

Wilt u meer informatie

Vroom, Jos B
Jos Vroom
Warmteterugwinning | Voedselverwerking