SEO Uien Drogen Header

Uien drogen

  • Constante temperatuur
  • Besparen op kosten
  • Duurzaam ondernemen

Behoudt de kwaliteit van uw uien én bespaar op uw energiekosten

Door uien te drogen met een condensdroger van Equans behoudt u de kwaliteit van uw uien én bespaart u op uw energiekosten. Hierdoor houdt u als agrarisch ondernemer uw uien in alle weersomstandigheden in de best mogelijke staat.

Door efficiënt uien te drogen behoudt u de beste kwaliteit

Als akkerbouwer weet u als geen ander dat er verschillende factoren meespelen die de kwaliteit van uw uien bepalen. Een van de grootste invloeden op de kwaliteit is het bewaarproces. De kans is groot dat u uw uien nu droogt met gaskachels of met de buitenlucht, maar wist u dat het efficiënter kan? EQUANS heeft een condensdroger ontwikkeld waarmee uien worden gedroogd op een duurzame manier en daarbij op een constante temperatuur bewaard blijven. Zo kunt u uw uien langer vers houden én bent u duurzaam aan het ondernemen.

Ontdek hoe u extra winst genereert met het drogen van uien

Onze efficiënte manier van uien drogen zorgt er niet alleen voor dat uw uien langer vers blijven, maar ook dat uw winst toeneemt. Dit komt doordat u kwalitatievere producten verkoopt én bespaart op uw energiekosten. Wilt u weten hoeveel extra winst u kunt behalen met het efficiënt drogen van uien? Bel dan me teen van onze specialisten door te bellen naar +31 (0)88 484 40 00.

Wilt u meer informatie