SEO Warmte Opwekking Header

Warmteopwekking

  • Deskundig Advies
  • Besparen op kosten
  • Duurzaam ondernemen

Bespaar op uw energierekening en verduurzaam uw onderneming

Bespaar op uw energierekening en verduurzaam uw onderneming met warmteopwekking uit uw koel- en vriesinstallatie. Met oplossingen op maat, wordt de warmte die anders verloren gaat efficiënt gebruikt voor allerlei andere toepassingen in uw organisatie.

Efficiënte warmteopwekking voor een lage energierekening

Of u nu kaas produceert, groenten bewaart of vlees invriest, als ondernemer wilt u zoveel mogelijk geld besparen. Wist u dat u bespaart door warmteopwekking uit processen die op dit moment al gaande zijn in uw organisatie? Uw koel- of vriesinstallaties onttrekken warmte uit de ingevroren of gekoelde producten en leiden deze naar buiten. Met een oplossing op maat van Equans vangt u deze kostbare warmte op en gebruikt u deze voor het verwarmen van andere processen in uw bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn het verwarmen van ruimtes, maar ook voor bijvoorbeeld het productieproces. Zo bespaart u stroom- en gas, waardoor u flink bespaart op uw energierekening.

Warmte opwekken en tegelijkertijd duurzaam ondernemen? Het kan!

Doordat u met onze manier van warmte opwekken minder stroom- en gas gebruikt, verlaagt u de CO2-uitstook aanzienlijk. Zo bent u warmte aan het opwekken terwijl u duurzaam onderneemt. Dat is goed voor de aarde, maar levert u ook fiscale voordelen op.

Kies ook voor het efficiënt warmte opwekken

Gebruik uw koel- of vriesinstallatie voor warmteopwekking om geld te verdienen met warmte die anders verloren gaat. Meer weten? Equans geeft u graag meer informatie over de meest effectieve methode voor het opwekken van warmte met uw installaties. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)88 484 40 00

Kennisdocument aanvragen

Wilt u meer weten over hoe nieuwe maatwerkoplossingen in restwarmtebenutting en warmteopwekking kunnen leiden tot sterke vermindering van energieverbruik, kosten en CO2-uitstoot?

Vraag direct aan
Kennisdocument Warmteterugwinning Cover

Wilt u meer informatie

Vroom, Jos B
Jos Vroom
Warmteterugwinning | Voedselverwerking